Uitleg binaire opties

Binaire opties zijn investerings hulpmiddelen waarmee handelaren dienen te voorspellen in welke richting een bepaalde activa zal bewegen over een bepaalde periode. Die periode kan zo kort als een minuut zijn of zo lang als een week.

In tegenstelling tot de “traditionele” opties, waar u de gelegenheid heeft om het activa van de optie daadwerkelijk te kopen, zijn Binaire Opties een contract tussen u en de makelaar. Als u denkt dat de prijs van olie omhoog zal gaan tegen het einde van de week, dan kunt u een call optie kopen. Komt uw voorspelling uit dan eindigt u “in the money”. U zult een rendement gemaakt hebben dat kan gaan tot wel 85 %. Is uw voorspelling niet uitgekomen dan verliest u de inzet. Dit is de reden waarom het Binaire Opties heet. Binair betekent in feite 0 of 1. Een veel gehoorde naam voor de binaire opties is ook “alles of Niets” Opties.

Bij het handelen in Binaire Optie kunt u een tijdsbestek (1 minuut tot 1 week) kiezen en dan kiezen of de prijs omhoog of omlaag zal bewegen ten opzichte van de huidige prijs wanneer uw inzet wordt geplaatst. Wanneer u gekozen tijdsbestek is verstreken, wordt de prijs vergeleken met de prijs op het moment dat uw opdracht werd geplaatst. Als u gelijk heeft, krijgt u het bedrag dat geïnvesteerd PLUS een extra bedrag dat normaal gesproken oploopt tot 71-85% (dus als uw order € 100,- groot was en uw voorspelling komt uit dan heeft u aan het einde een bedrag van € 171,- tot € 185,-

De schoonheid van binaire opties ligt nadrukkelijk in de eenvoud en het spel-element wat aanwezig is. Het is vele malen leuker dan gokken in een casino omdat je via vele manieren je kans tot het juist voorspellen kunt beïnvloeden. Onder andere door je te verdiepen in de activa.